Nemzetbiztonsági fókuszban a 'tetterkész rendőrök'?

Napirendre tűzi a parlament nemzetbiztonsági bizottsága a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének tevékenységének vizsgálatát. A szakszervezet rendőr vezetője a Jobbik színeiben indul az EP-választáson.

Egyetértés volt a nemzetbiztonsági bizottságban arról, hogy tűzzék napirendre a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének tevékenységének vizsgálatát - közölte az MTI-vel a bizottság szocialista alelnöke kedden.
A nemzetbiztonsági bizottság egyöntetűen nyitott volt arra, hogy megfelelő szakmai előkészítés után megtárgyalja Gulyás József javaslatát, s vizsgálja a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének (TMRSZ) tevékenységét - mondta az ülés után Tóth Károly.

Tóth Károly
Tóth Károly

Gulyás József kedden az Országgyűlésben napirend előtt közölte: a nemzetbiztonsági bizottság elnökénél kezdeményezte, tűzze napirendre a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének (TMRSZ) tevékenységét. A szabad demokrata politikus felszólalásában utalt arra, hogy a szakszervezet főtitkára a Jobbik európai parlamenti választási listáján szerepel, a TMRSZ lapjának főszerkesztője pedig zsidók által szított magyar-cigány polgárháborúkról vizionál.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.