Pintér Sándort kérdezték a duhaj honatyáról

Ön szerint elfogadható gyakorlat az, hogy egy nyomozati eljárásban a rendőrség látókörébe kerülő politikus személye tabu, azaz a nyomozó hatóság feltűnően nem deríti fel, hogy a gyanúba keveredő politikus valóban elkövette-e a bűncselekményt - kérdezte Pintér Sándortól az Együtt politikusa.
Szelényi Zsuzsanna azután fordult írásbeli kérdéssel a belügyminiszterhez, hogy nemrég a direkt36.hu mintegy 2500 oldalnyi nyomozati irat feldolgozása alapján részletesen beszámolt egy állítólagos prostitúciós hálózatot érintő ügyről, melyben Répás Lajos szépségverseny-szervezőt az ügyészség kerítéssel és kitartottsággal vádolja.

Reggel 6 óráig tartott a parlamenti ülésnap 2011. június 15-én, de volt egy képviselő, aki legalább másfél órát hiányzott a hajnali munkából: ő közben egy prostituálttal közösült egy hotelben alig 10 percre a Parlamenttől. Százhatvanezer forintot fizetett az aktusért, amelyről másnap mégis csalódottan panaszkodott a nőt szerző barátjának. 

A Pintér Sándortól érdeklődő Szelényi Zsuzsanna írásbeli kérdésében arra is választ vár a belügyminisztertől az Alkotmányvédelmi Hivatalt felügyelő miniszterként miként értékeli, hogy a szexuális szolgáltatást pénzért igénybe vevő képviselő zsarolhatóvá válik - akár a családja, akár a nyilvánosság előtt -, ez pedig nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet - közölte az origo.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.