Németh Szilárd: A Jobbik zárja ki Kovács Bélát!

A Fidesz azt várja, hogy a Jobbik határolódjon el a kémkedéssel gyanúsított európai parlamenti (EP) képviselőjétől és zárja ki Kovács Bélát - mondta Németh Szilárd fideszes országgyűlési képviselő az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában.
A politikus feltette a kérdést: vajon miért olyan fontos, hogy a párt elnöke megvédje Kovács Bélát? Miközben "egyértelműen világos, hogy ez az ember fedett módon, konspiratív módon, rendszeresen találkozott orosz diplomatákkal, rendszeresen kijárt Moszkvába, egyszer még Vona Gábor is elkísérte".

A fideszes politikus azt mondta: a nemzetbiztonsági bizottságban - a Jobbik egyik képviselőjével együtt - meghallgatott tájékoztatás alapján teljesen biztos abban, hogy a Kovács Béla elleni feljelentés megalapozott.

Németh Szilárd hangsúlyozta: az ügy már több mint egy éve húzódik, pedig korábban Kovács Béla többször úgy nyilatkozott, hogy le fog mondani mentelmi jogáról. Kérdésre válaszolva a politikus azt mondta: ha Kovács Béla lemondana mentelmi jogáról, akkor azt a bizottság nem vizsgálná, "hanem elengednék".

"Ennek az ügynek igazából a Jobbik tehetne pontot a végére" - fogalmazott Németh Szilárd az M1 aktuális csatornán.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.