Nem elég a kopogtatócédula, már lopnak is az álfideszesek

Ferencvárosban az álfideszesek már nemcsak ajánlószelvényekért csengetnek, van, ahol kihasználják a házigazda figyelmetlenségét, és értéktárgyakat is ellopnak.

A Fidesz ferencvárosi szervezete bűncselekmények miatt bejelentést tett a IX. kerületi rendőrkapitányságon, mert a Ferencvárosban álfideszes cédulagyűjtők lakásokba becsöngetve nemcsak az ajánlószelvényt vitték el, de az ott található értékeket is magukhoz vették.

A Fidesz szombati közleménye szerint Budapest IX. kerületében is megjelentek olyan személyek, akik a Fideszre hivatkozva gyűjtenek ajánlószelvényeket, de nem rendelkeznek a Fidesz által kiállított igazolvánnyal és megbízólevéllel.

A Fidesz ferencvárosi szervezete szerint a kerületben olyan esetekről is hallottak, amikor álfideszes cédulagyűjtők lakásokba becsöngetve nemcsak az ajánlószelvényt vitték el, de - kihasználva a házigazda figyelmetlenségét - az ott található értékeket is magukhoz vették. Az ellenzéki párt IX. kerületi szervezete úgy tudja, a választási visszaéléssel és lopással gyanúsítható személyekről több esetben is felvételt készítettek a köztéri kamerák.

A Fidesz ferencvárosi szervezete közölte: bűncselekmények miatt bejelentést tettek a kerületi rendőrkapitányságon. A rendőrség az MTI-nek későbbre ígért tájékoztatást.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.