Nem vagyunk csicskák – kiakadt a KDNP fővárosi elnöke

A KDNP mind a 23 kerületben egyeztetett a helyi fideszes vezetőkkel, volt, ahol siker volt, volt, ahol nem, Újpesten ez nem sikerült – ezt Szalma Botond mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A kisebbik kormánypárt budapesti elnöke szerint ez az egész nem a KDNP vagy a Fidesz hibája, hanem az ő és a helyi fideszes vezetőké.

A helyi vitákról szólva a politikus elmondta: Újpesten az elmúlt négy évben méltatlanul bántak velünk, az utóbbi időben párbeszéd sincs a két párt között. Hozzátette: amíg ellenzékben voltak, hiába voltak nagy vitáik az MSZP-vel, mindig köszöntek egymásnak, addig az elmúlt négy évben a helyi fideszesek kétszer be is perelték.

Szalma Botond kijelentette: itt nem róla van szó, hanem arról, hogy próbáljunk normálisan politizálni, akkor is, ha ők a nagyobbak. A KDNP fővárosi elnöke hangsúlyozta: szívesen viszi a bajtársait a hátán, de senkinek sem a csicskája. A politikus ugyanakkor úgy látja, a Fidesz egyre inkább pártnak tekinti a KDNP-t a fővárosban, pozitívumként értékelte, hogy általánosan sokkal több párbeszéd van a két párt között. Hozzátette: összesen 5-6 helyen nem kapta meg Budapesten a KDNP, amit szeretett volna. Szalma Botond elmondta: ha elindul Újpesten függetlenként, akkor a polgármesterségért fog küzdeni.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.