Simicskát kiengedték a kórházból

Ellentmondásos hírek érkeztek Simicska Lajos állapotáról. Egyes információk szerint elhalasztották az életmentő műtétjét, mert nem találják a tüdővérzés okát. A legfrissebb, hogy nincs is szükség életmentésre, már otthon van, vidéki otthonában lábadozik.

Simicska Lajos köreire hivatkozva írta ma délután a ripost.hu, hogy elhalasztották a nagyvállalkozó életmentő műtétjét, mivel az orvosok többféle diagnosztikai vizsgálat után sem találják a krónikus tüdővérzés pontos okát.

A kiszivárgott információk szerint  a nagyvállalkozó állapotának stabilizálását  csak  a krónikusan vérző részt végleg eltávolító sebészeti beavatkozás biztosíthatja. Erre azonban akkor kerülhet sor, ha a beteg általános állapota ezt  a későbbiekben lehetővé teszi.

Egyelőre gyógyszeres kezeléssel igyekeznek elejét venni egy agyi oxigénhiányos állapot kialakulásának. A portál szerint "Simicska tüdeje visszavonhatatlanul rosszul teljesít", ezért több évtizedes láncdohányzását és túlsúlyát okolják.

Nem biztos, hogy ennyire súlyos a helyzet, kórházba szállítása után is drámai hírek jelentek meg az állapotáról, barátja és üzlettársa, Nyerges Zsolt azonban akkor az Indexnek azt nyilatkozta: csak egy egyszerű vírusfertőzés történt, nincs komoly baja, ilyesmi bárkivel előfordulhat.

Nyerges a múlt szombaton azt mondta, az ilyen aktív életet élő embereknél szokatlan a rosszullét, gyengeség. Simicska Lajos jobban van, és már jönne ki a kórházból, de az orvosok szerint pár napot még feküdnie kell.

Simicskával kapcsolatos hír az is, hogy 24 éves fia lesz a Magyar Nemzet Lap- és könyvkiadó Kft. új ügyvezetője, ennek bejegyzését már kezdeményezték is.

A hvg.hu információi szerint néhány napos gyógyszeres kezelés után kiengedték a kórházból, és vidéki otthonában lábadozik.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.