„Nem szállás kéne nekik, hanem golyó” – Vámosszabadiban kezd elszabadulni a gyűlölet

Vasárnap délelőtt Vámosszabadiból egy újabb csoport indult el Ausztria felé. Ez a település tiltakozott a legbrutálisabb kifejezésekkel a menekülttábor megnyitása ellen. Facebook-csoportjukról idézünk néhány, nem feltétlen egymás szavaira reagáló véleményt az elmúlt napokból.

„Rohat (sic) gyökerek nem szálást (sic) kéne nekik adni hanem golyót!" „De egy átlag német a pokolba kívánják a muszlim csürhét. Azért mert Merkel és főnökei idióták attól még az ottani átlag polgár nagy része normális." „Gyurcsány menjen elöl a mocsok hazaáruló!" „Akkor fogadd be őket te vén komcsi ribanc! Egy átlag német rühelli a menekülteket, ugyanúgy mint bármely más normális európai polgár."

„Merkel és bandája a nemzetállamokat el akarja törölni, ezért vannak állandó konfliktusban mindenkivel, aki más irányt követ. A német nemzeti válogatott már csak "A csapat" név alatt fut az idei évtől. A német bevándorlásügyi miniszter egy török nő. Ebből kiderül elég jól, mi a német hivatalos álláspont szerint a "JÓ". Természetesen a lakosság nagy része nem ért egyet ezzel, de gazdaságilag jelenleg annyira jól megy a német átlagpolgárnak még, hogy nem cirkuszol. Na ez most elég gyorsan meg fog változni."

„Én úgy megoldanám ezt a krízist... csak egy 24 órát adnának... utána csend lenne és nyugalom, azt garantálom..."

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.