Négyezren maradtak áram nélkül Pápán

Vezetékszakítás miatt megszűnt az áramszolgáltatás kedd délelőtt legalább négyezer fogyasztónál Pápán - tájékoztatta Egyházi Nikoletta, az E.ON Hungária Zrt. szóvivője az MTI-t.

A Kilián lakótelepen szakították el a vezetéket - a felelőst még keresik -, emiatt a vezetékrendszerben négy helyen keletkezett zárlat. A lakótelepen kívül megszűnt az elektromos szolgáltatás a belvárosban, a Fáy lakótelepen, a Celli úton és még számos utcában.

Az áramkimaradás fennakadásokat okozott a boltok, éttermek, hivatalok, bankok és üzemek munkájában - közölte a megyei napilap, a Napló online-kiadása. Tanácstalanul ácsorogtak például a vásárlók az áruházak előtt és bent is, mert se ki, se be nem tudtak menni, mivel nem működött az ajtó.

Kanozsainé Pék Mária, Pápa jegyzője az MTI-vel azt közölte, hogy a városházán negyedórán át tartott csak az áramszünet, ami a munkában, az ügyfelek fogadásában különösebb fennakadást nem okozott.

Nagy erővel dolgoznak az E.ON munkatársai a szolgáltatás helyreállításán, így délben már csak 560 fogyasztónak kellett nélkülöznie az áramot - mondta a cég szóvivője, hozzátéve, hogy kora délutánra minden bizonnyal mindenütt lesz áram Pápán.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.