Négy év alatt négy prostituáltat ölt meg É. József?

Nem zárható ki, hogy a múlt pénteken elfogott 33 éves férfi ölt meg több prostituáltat az elmúlt években Kelet-Magyarországon. A rendőrség egyelőre nem kommentálja az ezzel kapcsolatos találgatásokat. A gyanúsított hallgatása miatt is gyanús, bár az elkövetés módját tekintve állítólag csak két-három gyilkossághoz köthető „igen nagy valószínűséggel”.

Egyelőre nem kommentálja a Nemzeti Nyomozó Iroda azokat a feltételezéseket, miszerint a múlt pénteken egy prostituált megkéselésének gyanújával őrizetbe vett 33 éves É. József további négy prostituált meggyilkolásával is gyanúsítható lenne. A nyomozás irányítói türelmet kérnek, láthatóan nem akarják valamennyi kártyájukat idő előtt a gyanúsított és védője előtt kiteríteni. Bizonyos egyezőségek azonban arra utalnak, hogy egy több éve dolgozó sorozatgyilkost fogtak el.

A Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai a Bács-Kiskun megyei rendőrökkel közös akcióban pénteken Szolnok határában fogták el a 33 éves É. Józsefet, aki gyanújuk szerint augusztus 29-én Kecskemét határában a 44-es főút menti erdős területen megkéselt egy prostituáltat. A lány életét csak a gyors orvosi beavatkozás mentette meg. Egymásnak ellentmondó rendőrségi információk szerint az elmúlt négy évben meggyilkolt négy prostituált közül kettőt, illetve hármat szinte pontosan ugyanazon "koreográfia" szerint öltek meg, mint amelyet a kecskeméti lány esetében is követtek.

Nem zárható ki azonban, hogy mind a négy meggyilkolt, és még további egy (más források szerint három) eltűnt prostituált is a férfi számlájára írható. É. azonban csak a kecskeméti késelést ismerte be (egyelőre csak azzal összefüggésben, emberölés kísérletének gyanúsítottjaként) tartják fogva. A többi prostituált meggyilkolásával összefüggésben – kiszivárgott hírek szerint – É. hallgatásba burkolódzott…

A rendőrség későbbre ígér tájékoztatást az ügyben.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.