Navracsics vitázik a jó kormányzásról

A közigazgatási és igazságügyi miniszter többek között Jávor Benedekkel és Chikán Attilával ül le kerekasztal-beszélgetésre egy pénteki könyvbemutatón.

A kerekasztal-beszélgetés apropója egy hosszú idő óta érő tanulmánykötet, a Jó kormányzás: korlátok és lehetőségek, amelyet a Faludi Ferenc Akadémia műhelye állított össze egy évekkel ezelőtti konferencia nyomán. Ez persze vajmi kevéssé akadálya egy nagyon is aktuális beszélgetésnek, amelyre elmegy többek között Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter, miniszterelnök-helyettes, az ELTE ÁJK tanára, Chikán Attila, az első Orbán-kormány első gazdasági minisztere és a Corvinus Egyetem professzora, és a tanárkolléga a PPKE jogi karáról, Jávor Benedek, aki nemrég hagyta ott az LMP-t egy új alakulat, a Párbeszéd Magyarországért kedvéért. Vitára van ok, ha más nem, az, hogy Chikán hosszú idő óta, folyamatosan bírálja már a második Orbán-kormány gazdaságpolitikáját.

A Jó kormányzásról kötetet Frivaldszky János, a párhuzamosan megjelenő Rerum Novarum című könyvet Beran Ferenc, a PPKE hittudományi karának a tanára mutatja be. A bemutatót és a beszélgetést a Párbeszéd Háza Horánszky utcai színháztermében tartják február 22-én pénteken délután kettőtől.

Navracsics egyébként annak ellenére elmegy a beszégetésre, hogy Orbán Viktor holnap háromkor tartja az évértékelő beszédét a Millenárison.

Jó kormányzás: korlátok és lehetőségek
Cím: 1085 Budapest, Horánszky utca 20.
Időpont: 2013. február 22. péntek 14 óra.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.