Navracsics szerint nem lesz újra fideszes kétharmad

"Óvatos duhajként" ugyan, de hisz a Fidesz választási győzelmében Navracsics Tibor, a kormányfő-helyettes ugyanakkor a KeljFelJancsi című műsorban nemmel válaszolt arra a kérdésre: lesz-e újra fideszes kétharmad.

Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes a RádióQ "KeljFelJancsi" című műsorában Fiala János kérdésére péntek reggel többek között azt mondta, hogy ha fogadnia kellene, akkor jelen állás alapján a Fidesz szerinte ismét meg fogja nyerni az országgyűlési választásokat. Hozzátette ugyanakkor, hogy ez ügyben "óvatos duhaj". A műsorvezető azon kérdésére, hogy ismét lesz-e fideszes kétharmad, némi szünet után Navracsics egyértelmű nemmel válaszolt. 

A fideszes politikust Fiala János arról is kérdezte, hogy személyesen mit tartana vereségnek, és saját kormányzati karrierjét illetően mit vár a folytatástól. Navracsics Tibor erre válaszul többek között azt mondta: vereségnek csak azt venné, ha nem sikerülne ismét bizalmat kapnia egyéni választókörzetében. A kormányzati munka folytatásáról még nem beszélt Orbán Viktorral, de – mint mondta – ha a kormányfő úgy dönt, hogy nem tart igényt tovább a munkájára, úgy azt tudomásul venné, és nem kérdezné az okait. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.