Navracsics elbeszélget Molnár Oszkárral

Navracsics Tibor hétfőn személyesen kívánja tisztázni Molnár Oszkár edelényi polgármesterrel a zsidó nagytőke Magyarországgal kapcsolatos terveire vonatkozó kijelentését.

A Fidesz frakcióvezetője erről egy pénteki sajtótájékoztatón beszélt arra kérdésre válaszolva, miként értékeli , hogy Edelény fideszes polgármestere, országgyűlési képviselő a helyi televíziónak azt mondta "...előtérbe helyezem a magyar érdekeket a globális pénztőke, ha úgy tetszik a zsidó nagytőkével szemben, ami be akarja kebelezni az egész világot és főleg Magyarországot".

Navracsics Tibor kifejtette: neki személy szerint hétfőn, a parlament plenáris ülésén nyílik lehetősége arra, hogy tisztázza Edelény fideszes polgármesterével az általa tett kijelentést.

"Le fogunk ülni, és megkérdezem tőle, mire gondolt egész pontosan" - tette hozzá a frakcióvezető.

Mint mondta, arra kéri majd Molnár Oszkárt, oszlassa el az esetleges félreértéseket, amelyekkel kapcsolatban Navracsics Tibor - személyesen ismerve Molnár Oszkárt - biztos benne, hogy távol állnak a polgármester személyiségétől.

Az ominózus kijelentésre vonatkozó kérdésre válaszolva a frakcióvezető kifejtette: "Szinte ezzel egy időben olvastam a hvg utolsó oldalán a Molnár Oszkárral készült interjút, ahol elmondta, hogy ő sohasem származás alapján ítéli meg az embereket, hanem a munkája alapján".

Az edelényi polgármester országos visszhangot váltott ki azzal is, hogy egy képviselő-testületi ülésen úgy fogalmazott: a cigány többségű településeken a terhes nők szándékosan ártanak születendő gyereküknek, gyógyszert szednek be, gumikalapáccsal ütik a hasukat azért, hogy emelt szintű családi pótlékot kaphassanak.

Molnár Oszkár az ülésen a melegekről is kifejtette véleményét. Majd a börtönben megtudja Szetey Gábor, hogy milyen az, amikor a melegek házasságot kötnek - utalt a polgármester a Gyurcsány-kormány egykori államtitkárára, aki nyíltan felvállalta másságát.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.