Nálunk minden rendben van Molnár szerint

A Belügyminisztérium illetékeseitől kapott írásos és szóbeli tájékoztatás alapján nem tartja indokoltnak a Nemzetbiztonsági Bizottság rendkívüli ülésének összehívását Molnár Zsolt, a testület szocialista elnöke, aki lapunkkal azt közölte, hogy a kormány szerdai, terrorizmussal kapcsolatos védelmi intézkedéseket is tárgyaló ülése után dönt arról, kéri-e az ott elhangzottakról a testület azonnal tájékoztatását.

Molnár szombat délelőtt nyilatkozta a Nol.hu-nak, hogy azonnali írásbeli tájékoztatást kér a szaktárcától a párizsi merénylettel összefüggésben. Különösen arra volt kíváncsi, mondta el érdeklődésünkre a politikus, hogy az eddig rendelkezésre álló adatok szerint milyen elkövetői kör állhat az ottani véres terrortámadás hátterében, illetve a feltételezett elkövetők milyen európai, esetleg magyarországi kapcsolatokkal rendelkeznek.

Molnár akkor egyebek között a mai magyar-norvég Eb-pótselejtezőre tekintettel tartotta fontosnak a tájékozódást és a tájékoztatást az ügyben. Mint megírtuk, szombat délelőtt a rendőrség és az MLSZ tárgyalásokat kezdett az UEFÁ-val, s végül az a döntés született, hogy a tervezettnél lényegesen szigorúbb biztonsági intézkedések mellett megtartják a mérkőzést.

Molnár vasárnap a Nol.-hu-nak azt mondta: a kapott részletes szakmai tájékoztatás alapján semmi nem indokolja a bizottság azonnali összehívását.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.