Munkahelyet váltott Orbán Ráhel

„A magyar gasztronómia felvirágoztatásán” dolgozik ezentúl Orbán Ráhel. A miniszterelnök legidősebb lánya elhagyta a Kempinskyt, és már a Zsidai Csoport alkalmazottja - írja a Bors.
A lap szerint Orbán Ráhel 2012 óta dolgozott a Kempinsky szállóban értékesítésivezető-gyakornokként. A Linkedin szakmai közösségi portálon látható oldala szerint a Zsidai Group nevű étteremcsoportnál dolgozik, értékesítési vezetőként.

A csoportnak több híres, közismert étterme és szórakozóhelye is van. Ilyenek a Baltazár, a Pierrot, a 21 és a Pest–Buda, de a Gozsdu udvarban is van vendéglátóhelyük. A Bors idézi a cégvezető, Zsidai Zoltán Roy nyilatkozatát, akinek feltett szándéka, hogy a magyar gasztronómiát "a világ elitjébe röpítse".

A lap egyébként úgy tudja, hogy az Orbán család és a cég között sem üzleti, sem politikai kapcsolat nincs. Zsidai Zoltán Roy nem jár kormányrendezvényekre, a hírekben egyszer szerepelt kormányzati szereplőkkel együtt, amikor tavaly Pro Turismo elismerést vett át Varga Mihály nemzetgazdasági minisztertől.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.