MSZP: Pofátlan jutalmak a "hazugsággyár" vezetőinek

A fideszes pofátlanság netovábbjának titulálta az MSZP, hogy a közmédiumok vezetői többmilliós jutalmakat vehetnek fel, miközben "a négy magyar közmédium egyetlen nagy kormányzati hazugsággyárként üzemel."

"A fideszes pofátlanság netovábbja, hogy még ott is sokmilliós jutalmakkal tömik magukat, ahol az elmúlt három évben követ kövön nem hagyva gyakorlatilag mást se csináltak, mint leépítettek, lezüllesztettek és elbocsátottak. A közmédiában ma sokkal több adóforintból sokkal kevesebb dolgozót fizetnek, mint korábban bármikor, de hol a pénz, és főleg: hol a színvonal?" - olvasható az MSZP pénteken kiadott közleményében.

A Török Zsolt szóvivő által jegyzett írás szerint az Orbán-kormánynak mára sikerült elérnie, hogy a négy magyar közmédium "egyetlen nagy, kormányzati hazugsággyárként üzemel." A szocialisták megítélése szerint a közmédiumok hírműsorai előbb csak nézhetetlenek voltak, ma azonban már nézetlenek is. Török emlékeztet rá, hogy a köztévé hétfő esti híradóját a teljes magyar lakosság kicsivel kevesebb, mint 3,5%-a tüntette ki figyelmével.

"Bármennyire is felháborítóak a közmédiánál rendezett humánpolitikai és médiaszakmai vérfürdő utáni luxuskifizetések, még mindig csak aprópénznek tűnnek a Simicska-birodalom vagy a Kálomista-klán cégeinek külső gyártású műsoraiért kifizetett állami milliárdok mellett" - zárul a közlemény.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.