MSZP: Orbán valljon színt, mit tervez a nyugdíjasokkal!

'A 13. havi nyugdíj elvételén túl, milyen, a nyugdíjasokat érintő intézkedésekkel ért egyet, illetve tervez a kormányra kerülése esetén' - kérdezik nyílt levélben a Fidesz elnökétől.

Csákabonyi Balázs (MSZP) nyílt levélben szólította fel Orbán Viktort, a Fidesz elnökét arra, hozza nyilvánosságra, hogy "a 13. havi nyugdíj elvételén túl, milyen, a nyugdíjasokat érintő intézkedésekkel ért egyet, illetve tervez a kormányra kerülése esetén".

A szocialista politikus úgy fogalmazott: a Fideszt kötelezi az európai parlamenti választáson elért 56 százalékos eredménye, nem vezetheti félre a választókat, és különösen nem nézheti gyereknek a nyugdíjasokat. "Ezért tisztelettel, de határozottan felszólítom, hogy ne titkolózzon tovább" - közölte.

Csákabonyi Balázs, a nyugdíjasok érdekeit képviselő szakpolitikusként azt írta Orbán Viktornak, hogy "nincs joga úgy kérni az nyugdíjasok támogatását a hatalomba való visszatéréséhez, hogy a szemükbe nem, csak a hátuk mögött, elszólások során mondja el, mit tervez velük, az életükkel".

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.