'A debreceni elit két kézzel osztogatta magának az adófizetők pénzét'

A szocialisták szerint Debrecenben a helyi elit két kézzel osztogatta magának az adófizetők pénzét; az MSZP-s Szabó Zoltán vasárnap kijelentette: Kósa Lajos fideszes polgármester hazudott a választóknak, a debreceni polgároknak.

Aki meg akarja tudni, hogy milyen lenne a Fidesz kormányon, nézze meg, mit művel az általa vezetett önkormányzatokban, mit tesz az adófizetők pénzével - fogalmazott Szabó Zoltán MSZP-s képviselő vasárnapi sajtótájékoztatóján.

Szavai alátámasztására a Debreceni Regionális és Innovációs Ipari Park Kft., a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. és a Csokonai Színház "táján" kifizetett sok-sok millió forintot, végkielégítést, jutalmat hozta fel példaként a politikus.

"Debrecenbe kéne menni, és még csak pulykakakast sem kéne venni, csak Kósa Lajos haverjának kéne lenni" - fogalmazott az ismert népdalra utalóan az MSZP képviselője.

Hiteltelenek az MSZP hazug vádjai, hiszen éppen a kormányzásba belebukott szocialisták járnak az élen a legkülönfélébb korrupciós bűncselekményekben, jelenleg is számos MSZP-s, illetve MSZP-közeli ember élvezi emiatt a büntetés-végrehajtási intézmények vendégszeretetét - ennyit reagált minderre a Fidesz.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.