MSZP: a fideszes politikusok keresztbefoglalkoztatják egymás rokonait

Az MSZP szerint felháborító, hogy a Fidesz egyes politikusai "keresztapa módszerekkel keresztbefoglalkoztatják" egymás rokonait.

Török Zsolt, az MSZP szóvivője a Magyar Narancs keddi számában megjelent írásra hivatkozva azt mondta: Ughy Attila pestszentlőrinci és Németh Szilárd csepeli polgármesterek, a Fidesz országgyűlési képviselői "fideszes politikusok és cégvezetők rokonaiknak adnak milliós megrendeléseket közpénzből".

Török Zsolt emlékeztetett rá: Ángyán József (Fidesz) volt vidékfejlesztési államtitkár egy korábbi nyilatkozatában utalt arra, hogy "maffiacsaládok" irányítják a kormányt és a szocialista politikus szerint most az is kiderült, hogy nemcsak a kormányban, hanem a Fidesz vezette önkormányzatokban is működik ez a „polip-modell”.

Az ellenzéki politikus úgy fogalmazott: a kormány működésére jellemző, hogy "bűnszervezetre hasonló módszerekkel teszi tönkre az emberek életét, miközben a barátainak teletömi a zsebét".

Az MSZP felszólítja Ughy Attilát és Németh Szilárdot, hogy válaszoljanak: tudtak-e a keresztbefoglalkoztatásokról. Emellett felszólítják a Fideszes politikusokat, hogy számolják fel ezt a rendszert, mert ha nem teszik, akkor egyértelműen bebizonyosodik, hogy a tudtukkal és irányításukkal működött.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.