Molotov-koktél robbant Szegeden

Molotov-koktélt dobtak az SZDSZ egyik szegedi irodájára.

Molotov-koktélt dobott egy ismeretlen személy pénteken, hajnali három óra körül az SZDSZ szegedi irodájába. A benzines palack áttörte az ablakot, és belül meggyulladt. A kisebb, irodaként használt helyiség teljesen kiégett - tájékozatta a sajtót a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

A szabaddemokraták irodája Szegeden, a Földvári utcában, amelyre hajnalban Molotov-koktélt dobtak
Szeged, 2010. március 19. A Szabaddemokraták Szövetségének (SZDSZ) irodája Szegeden, a Földvári utcában, amelyre hajnalban Molotov-koktélt dobtak. Az iroda kigyulladt, de személyi sérülés nem történt. A tüzet eloltották. A rendőrség ismeretlen tettes ellen rongálás alapos gyanúja miatt eljárást indított. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

A Földvári utcai épületben, amelynek földszintjén a pártiroda található, az emeleti részen több lakás is van. A tüzet a szomszédok észlelték, akik azonnal értesítették a tűzoltóságot. A tűz nem terjedt át a lakásokra, azt a tűzoltók gyorsan eloltották. Személyi sérülés nem történt. A Szegedi Rendőrkapitányság rongálás gyanúja alapján indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.