Nem kell Molnár Oszkár kitüntetése Orbánnak

2000-ben odaítélt díszpolgári címét szerette volna átadni Orbán Viktornak az edelényi önkormányzat évzáró fogadásán Molnár Oszkár polgármester. Orbán Viktor köszöni, de nem megy.

Akkori miniszterelnökként Orbán Viktor azért kapott edelényi díszpolgári címet, mert jelentős szerepet játszott abban, hogy címzett támogatást ítéltek meg a Koch Róbert Kórház rekonstrukciós bővítésére - tartalmazza a közlemény. Orbán Viktor - arra hivatkozva, hogy míg hivatalban van, erre nincs mód - még nem vette át az elismerést.

Miután elképzelhető, hogy jövőre ismét kormányfő lesz Orbán Viktor, Molnár Oszkár úgy látja, az év végi fogadás az utolsó és leginkább megfelelő alkalom a díszpolgári cím átadására - olvasható az edelényi polgármesteri hivatal tájékoztatójában.

Molnár Oszkár a párt jelenlegi fideszes országgyűlési képviselője helyett a 2010-es választáson mást indít - Daher Pierre kórházigazgatót - a Fidesz.

Orbán Viktor nagyon köszöni az edelényi emberek megtisztelő kitüntetését, számos egyéb teendője miatt azonban sajnos nem tud eleget tenni a meghívásnak - közölte Havasi Bertalan, a Fidesz sajtófőnöke röviddel a meghívás bejelentése után.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.