Mit csinál Zuschlag az Új Magyarország Pártban?

Rendkívül jól szervezett, fiatal csapattal tudta összegyűjteni az országos lista-állításhoz szükséges ajánlásokat az Új Magyarország Párt a szervezet kommunikációs szakértőjének közlése szerint. 
Racker Béla volt MDF-es politikus szerdán, a Kossuth Rádió országos listát állító szervezeteket bemutató műsorsorozatában elmondta azt is, az ÚMP tevékenységében nem vesz részt Zuschlag János.

A 2013-ban alakult párt országos listájának második helyezettje azt mondta, hogy az MDF 2010-re gyakorlatilag megszűnt, "a végeken" ottmaradt párttagok civil szervezetekben folytatták a munkát, és amikor erre lehetőség nyílt, úgy gondolták, hogy párt formában kell előrelépni.

Arra a kérdésre, hogy az ajánlások összegyűjtésében szerepet játszottak-e a párt alapító-elnökének, Táncsics Péternek a szocialista kapcsolatai, Racker Béla közölte, Táncsics Péter szocialista kapcsolatait nem ismeri. Az ajánlások összegyűjtésében az MDF-esek baráti köre a rendelkezésükre állt, valamint az is segített, hogy egy fiatal csapattal dolgoztak - tette hozzá.
Azt mondta, semmilyen kapcsolatuk nincs Zuschlag Jánossal, de információi szerint a volt szocialista politikust tíz évre el is tiltották a közügyektől.

Arra a felvetésre, hogy az RTL Klub birtokába jutott egy levél, amelyben Táncsics Péter egyeztet Zuschlag Jánossal a párt alapításáról, annak pénzügyeiről, Racker Béla hangsúlyozta: a párt tevékenységében, működésében Zuschlag János nem vesz részt, amióta ő maga tagja a pártnak és részt vesz annak irányításában, biztosan nincs ilyen kapcsolat.

Később ezt úgy pontosította, hogy még nem lépett be a pártba, és két hónapja vesz részt közreműködőként annak munkájában.

Racker Béla azt mondta, az ÚMP alapvetően a fiatalok pártja, a legfontosabbnak az elvándorlás megállítását tartja. Ne szüljön tíz gyereket az, aki egyet sem tud felnevelni; elutasítják a házi őrizetet, a célnak megfelelő börtönökre van szükség - ismertette programjukat Racker Béla, aki a műsorban elismerte, hogy szerepel a 10 millió forintot meghaladó adótartozással rendelkezőket nyilván tartó NAV-listán.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.