Milla-tüntetés: a 4K! részvételre buzdít

Minden szimpatizánsát és tagját arra buzdítja a 4K!, hogy az október 23-ai nemzeti ünnepen vegyen részt az Egymillióan a Magyar Sajtószabadságért Facebook-csoport demonstrációján. A csoport szerint ugyanis "56' forradalmárai a társadalom demokratikus és gazdasági önrendelkezéséért küzdöttek, azokért az értékekért, amelyeket a jelenlegi rendszer lábbal tipor."

A 4K! minden szimpatizánsát és tagját arra buzdítja, hogy az október 23-ai nemzeti ünnepen vegyen részt az Egymillióan a Magyar Sajtószabadságért Facebook-csoport demonstrációján az Erzsébet híd pesti hídfőjénél a Szabad sajtó úton délután 3-kor – írta közleményében a csoport.

A 4K! hangsúlyozta: fontosnak tartják, hogy a pártok és a mozgalmak közti vitákat félretéve az 56-os forradalom és szabadságharc ünnepén a köztársaság iránt elkötelezett emberek a lehető legnagyobb számban mutassák meg magukat. Mint írták, "56 forradalmárai a társadalom demokratikus és gazdasági önrendelkezéséért küzdöttek, azokért az értékekért, amelyeket a jelenlegi rendszer lábbal tipor."

A volt miniszterelnök fellépéséről kialakult vitával kapcsolatban azt írták: "a 4K! számára a tüntetés felszólalóinak névsora garancia arra, hogy a közös alapértékek képviseletén túl eszmeileg sokszínű lesz a demonstráció, hiszen Bajnai Gordon mellett a radikális baloldali Tamás Gáspár Miklós vagy a konzervatív Balavány György is beszédet mond, így mindenki, aki elkötelezett a köztársaság iránt, nyugodtan részt vehet tüntetésen, attól függetlenül, hogyan ítéli meg a volt miniszterelnök tevékenységét."

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.