Mészáros Lőrinc már a klímán is milliókat nyer

Már a klímabizniszben is érdekelt a felcsúti polgármester, aki közbeszerzésen nyerte el három hivatal korszerűsítését 23,9 millióért.

Szűk öt hónappal azután, hogy Mészáros Lőrinc beszállt a klímabizniszbe, máris beesett neki egy több tízmilliós közbeszerzés, amit a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal írt ki három, vidéki irodájának hűtésére – számolt be a felcsúti polgármester lankadatlan terjeszkedésének újabb felvonásáról a hvg.hu.

Ráadásul a közbeszerzés hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárás volt, tehát meghívták rá Mészáros cégét. Az építőiparban, a mezőgazdaságban is rendkívül sikeres polgármester, Orbán Viktor jó barátja a nyáron személyesen vásárolta be magát a piac egyik legjobb cégébe, a debreceni CLH Kft.-be. Ezt követően írták ki a székesfehérvári, szombathelyi és zalaegerszegi hivatalok korszerűsítéséről szóló pályázatot. A társaság adta a legolcsóbb ajánlatot, Mészáros 23 millió 957 ezer forintért végezheti el a munkákat. Ajánlata 600 ezerrel volt kevesebb, mint amennyire a munka értékét előzetesen becsülték.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.