Mészáros a jachtról már nem akar beszélni

Nem a felcsúti polgármesteré, hanem a tulajdonában álló ­cégé a horvátországi Ugljan szigetén épített villa – ezt válaszolta Mészáros Lőrinc hivatala a hvg.hu érdeklődésére.
A közlemény szerint Mészáros Lőrinc vagyonnyilatkozata pontos és szabályos. Az említett cég és Mészáros abban birtokolt tulajdonrészének mértéke ugyanis szerepel a polgármester bevallásában – szól az érvelés. A nyaraló létezéséről ennek megfelelően nem az eszéki futballklubot is tulajdonló polgármester vagyonnyilatkozatából, hanem egy horvát hírportál tudósításából értesülhettünk. Az építettő közlése szerint a villát tavaly vették meg 2,2 millió euróért, azaz 700 millió forintnak megfelelő összegért.

A kétszintes tengerparti épületben nyaralt ugyanis Ivan Rakitic horvát labdarúgó. A hír megjelenése után a nyolcaddöntőben búcsúzó válogatott szereplésével elégedetlen horvát szurkolók bedobálták a villa ablakait, az ott tartózkodók pedig elmenekültek.

Mészáros Lőrinc bevallásában egyébként szerepel egy másik horvátországi nyaraló, de az Vir szigetén van. A polgármester arra nem válaszolt, hogy az övé-e az a jacht, amelyről szintén beszámolt a horvát lap.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.