Mesterházyt félti a CÖF elnöke

Nagy kérdés, hogy miként tud egy lejárt szavatosságú pártvezér ismét színre kerülni. Mesterházy Attila helyében én nem fordítanék neki hátat, emlékezzünk csak a Medgyessy ellen végrehajtott puccsra – mondta Csizmadia az M1 Ma reggel című műsorában.

Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum alapítója szerint leginkább a pénz tartja össze az MSZP, az Együtt-PM és a Demokratikus Koalíció szövetségét. A CÖF elnöke az M1 Ma reggel című műsorában elmondta: az elmúlt egy évben egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy a baloldal irányítása ismét Gyurcsány Ferenc kezébe került – idézi a békemenetek szervezőinek szavait a hirado.hu.


– A Soros-pénzek és egyéb, Amerikából érkező források mellett Gyurcsány Ferencéknek valószínűleg sikerült a magyar nemzeti vagyon eltapsolásával és az offshore cégekkel hatalmas mennyiségű pénzeket tartalékba helyezniük – magyarázta a CÖF elnöke.

Megismételte a jobboldal által folyamatosan sulykolt állítást, miszerint "leginkább a pénz tartja össze az MSZP, az Együtt-PM és a Demokratikus Koalíció szövetségét."

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.