Mesterházy megnevelné Lázárt

Mesterházy Attila eldöntötte: nevelési célzattal feljelenti Lázár Jánost, aki még Fidesz-frakcióvezetőként a parlamentben azt mondta, az MSZP-t (és az LMP-t) "külföldi, amerikai érdekcsoportok pénzelik".

Mesterházy Attila legkésőbb a jövő hét elején feljelenti Lázár János miniszterelnökségi államtitkárt – ezt közölte az FN24-gyel a szocialista pártelnök.

Mint emlékezetes, az egy héttel ezelőtti ülésnapon Lázár kijelentette, az Országgyűlésben olyan pártok ülnek, amelyeket „külföldi, amerikai érdekcsoportok pénzelnek”, majd nevesítette is az LMP-t és az MSZP-t.

Mesterházy Attila még aznap sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy visszanézik az üléstermi felvételt, s ha Lázár valóban azt mondta, amit, az MSZP jogi úton vesz elégtételt. A „visszanézés” azóta megtörtént, s eredményeképpen Mesterházy Attila pártja vezetőjeként megteszi a rendőrségi feljelentést.

A portál kérdésére a szocialista politikus megjegyezte, igazából edukációs cél vezeti: „Lázár Jánosnak is meg kell tanulnia, hogy egy európai demokráciában minden tettnek következménye van.”

„Lázár János saját magát járatja le, amikor ilyen abszurd vádakat fogalmaz meg – ezt már az LMP-s Karácsony Gergely mondta magánvéleményként az FN24-nek. – A Lehet Más a Politika az egyetlen magyar párt, amely nem titkolja támogatóit, és nyílt kampányszámlán vezeti bevételeit.”

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.