Mesterházy a két jó helyre húzott X-ről

Két x-et kérünk! - írja mai blogbejegyzésében Mesterházy Attila, az MSZP elnöke. Ha ma mindenki, aki új, békés Magyarországot szeretne, leadja a szavazatát a 17-es listára akkor Orbán Viktor megy, a kormányváltás listája pedig győz.
STRINGER / Reuters

Felmérések szerint Magyarország a világ egyik legrosszabb hangulatú országa, úgyhogy tényleg szükség lenne végre egy vidám, felszabadult ünnepre, a szabadság és az öröm diadalára! Adja meg magának ezt az esélyt, jöjjön el szavazni, ahogy én is megteszem Veszprémben, ahol felnőttem - jegyzi meg a kormányváltók listavezetője.

Az elmúlt hetekben tízezer kilométernél többet tettem meg Magyarországon. Nyolcvannál több településen kb. harmincezer emberrel találkoztam. Nem csak én beszéltem nekik, ők is elmondták, mit gondolnak saját sorsukról és a világról. Volt, aki csak egy cetlit mert a kezembe nyomni, és már ment is tovább – a cédulán az állt, „Csak így tovább! Mi is rátok szavazunk!" Mások nyugdíjas családtagjaikkal üzentek, hogy nem mernek eljönni a kampányrendezvényre, de bennünk látják a békés, nyugodt jövő, a méltó élet biztosítékát. Ezúttal köszönöm mindenkinek, aki eljött, és annak is, aki másként buzdított, támogatott minket. Ígérem, nem felejtem el őket! Ahogy eddig, ezután is értük fogok dolgozni, hogy nekik legyen könnyebb életük, ne csak, mint az elmúlt négy évben, a fideszes politikusoknak, az ő rokonaiknak, barátaiknak és üzletfeleiknek - írja Mesterházy, és megköszöni a kormányváltó szövetség minden vezetőjének és képviselőjelöltjének a munkát. "Hálával tartozom közvetlen munkatársaimnak és sok ezer aktivistánknak, velük próbáltuk meg kiegyensúlyozni a kormánypárt elsöprő pénzügyi és médiafölényét. Ők azok, akik visszahozták az új, igazságos és emelkedő Magyarország esélyét, akik a szavazópolgárok segítségével bebizonyítják, hogy Orbán és a Fidesz nem legyőzhetetlen." - olvasható a bejegyzésben.

"Ebben a helyzetben senki sem maradhat közömbös, akinek fontos a magyarok sorsa. Ma csak két szavazat kell ahhoz, hogy Magyarország egy boldogabb ország legyen - fogalmaz Mesterházy. -  Egy a kormányváltóknak a szavazólap a 17-es számán szereplő listájára, egy másik pedig mindenütt a közös helyi képviselőjelöltünkre. Két, jó helyre behúzott iksz a nyugodt életért, a növekvõ fizetésért, a gyerekeink jövõjéért, a biztonságos idõskorért, a fejlődő országért, az Európához tartozásért. Bennünket támogató két iksz a Magyar Köztársaságért, a kormányváltásért!

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.