„Mengyi ügye ezer szállal kötődik a Fideszhez”

Az MSZP arra vár választ Orbán Viktortól, hogy meddig akar még falazni Mengyi Rolandnak és meddig tűri meg őt a Fideszben.
Bárány Balázs, az MSZP elnökségi tagja szerdán, a Fidesz budapesti székháza előtt tartott sajtótájékoztatóján úgy vélte: amennyiben a kormányfő tudta, mit követ el a fideszes országgyűlési képviselő, akkor ő is bűnös. Ha nem tudta, akkor meg "sima balek", hogy a háta mögött ilyet meg tudtak csinálni az emberei egy olyan rendszerben, ahol az ő tudta nélkül egy szalmaszálat se lehet megmozdítani - tette hozzá.

A MSZP politikusa szerint Mengyi Roland ügye ezer szállal kötődik a Fideszhez, hiszen Mengyi nem csak országgyűlési képviselője a kormánypártnak, de választókerületi elnök is, valamint a gazdasági bizottság gazdaságfejlesztési és versenyképességi albizottságának elnöke. Hozzátette: az ügyben érintett hatóságokat, a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt és a Legfőbb Ügyészséget pedig egy-egy volt fideszes képviselő, Tállai András, illetve Polt Péter vezeti.

Arra szólította fel a kormánypárti képviselőket, hogy „ne merészeljenek falazni” társuknak, "eszükbe ne jusson, nem kiadni" Mengyi Roland mentelmi jogát.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.