Mellényúltak a főváros oszlopbontói

Az oszlopbontók tévedésből olyan hirdetőoszlopot is elvittek a IX. kerületből, amelyről nem is a főváros, hanem a kerületi önkormányzat állapodott meg a Mahírral.
Durvul a főváros által Simicska Lajos reklámcége, a Mahír ellen a héten indított oszlopháború: a Mahír ma feljelentést tett lopás gyanújával, mivel a főváros bontóbrigádja egy olyan Mahír-oszlopot is elszállított, amelyre nem Budapesttel, hanem a helyi önkormányzattal kötött megállapodást a Mahir – adta hírül az amúgy szintén a Simicska-portfólióhoz tartozó HírTV.

Mint ismeretes, nemrégiben a Fővárosi Közgyűlés nagy hirtelen úgy találta, hogy "jó erkölcsbe ütköztek" a  Simicska Lajos reklámcégével, a Mahírral korábban kötött közterületi reklámszerződések. Az Orbán Viktorral alaposan összekapott, majd kegyvesztetté vált Simicska Lajos cégének szerződéseit a főváros felmondta, majd elkezdték eltávolítani a közterületi hirdetőoszlopokat.

A főváros most azt ígéri, hogy hétfőre visszaépítik az elbontott oszlopot. A Mahír azonban ezt nem fogadta el, és lopás gyanújával feljelentést tett a rendőrségen.
Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.