Megtalálták a Teréz körúti hajléktalant, de senki nem hisz neki

Előkerült az a hajléktalan, aki hosszú idő óta a szombati robbantás helyszínén, a Teréz körút 2-4. kapualjában lakik, de a merénylet éjszakáján rejtélyes módon eltűnt. Öt napja kereste a rendőrség és a környéken lakók is.Azt állítja, előző nap magától ment be a hajléktalanszállóra, mert rosszul érezte magát, de – teszi hozzá – ezt senki nem hiszi el neki.

Egészen csütörtök estig nem tért vissza a Teréz körúti kapualjba az a hajléktalan férfi, akit a rendőrség és a helyiek is kerestek a robbantás óta - írja a 24.hu.

Fotó: Veres Viktor / Népszabadság

Az egy korábbi fejsérülése miatt beszédhibás férfi 16 éve él az utcán, állítása szerint múlt hét pénteken maga ment be a hajléktalanszállóra, akkor már két hete nem evett és gyógyszerekre is szüksége volt. Állítja, hogy nem kérte meg senki, hogy menjen el a kapualjból a robbantás előtt, nem tudta, mi készül. Elmondta, a rendőrök kihallgatták. A pontos kérdéseket nem árulta el, de elpanaszolta, hogy senki nem hiszi el neki, hogy nem tudott a készülő robbantásról.

A 24.hu cikke szerint a közeli nyilvános vécé lejárójához is visszatértek a hajléktalanok, de ők a robbantáskor épp a Nagymező utca környékén voltak, mire visszatértek ide, már minden le volt zárva. Tőlük is vettek DNS-mintát és kihallgatták őket.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.