Megtalálta közös jelöltjét a baloldal Veszprémben

Katanics Sándor, a Demokratikus Koalíció (DK) veszprémi szervezetének elnöke, a Magyar Szocialista Párt (MSZP), a DK és az Együtt-PM közös polgármesterjelöltje az őszi önkormányzati választáson – jelentette be a három szervezet csütörtökön Veszprémben.
Hartmann Ferenc, az MSZP városi elnöke elmondta, hogy az ellenzéki pártok megállapodása alapján a városban közös programmal, közös listával és közös egyéni jelöltekkel készülnek a baloldali pártok az őszi önkormányzati választásra.

Katanics Sándor kitért arra, hogy harminc éve lakik Veszprémben, ebből tizenhat esztendeje önkormányzati képviselő, három cikluson át pedig vezette a kádártai részönkormányzatot. Elmondta, hogy pályakezdőként a város neves középiskolájában, a Lovassy gimnáziumban kezdett dolgozni, és azóta is az a munkahelye.

A politikus úgy fogalmazott, hogy „a Fidesz a múltba fordult, jelentősen megfosztotta az önkormányzatokat az önrendelkezési joguktól”, Veszprémet pedig a jelenlegi vezetőség „zsákutcába irányítja”. Ezt a folyamatot meg kell állítani - jelentette ki.

Programjáról szólva Katanics Sándor kiemelte: a megkezdett városrehabilitációt folytatná, az adóztatás és a közlekedésfejlesztés kérdéskörét azonban újragondolná.

Csermák Zoltán, az Együtt-PM választókerületi felelőse a jelölt „töretlen” becsületességét és a demokráciába vetet hitét emelte ki.
Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.