Megszólalt G. Fodor támadója

A G. Fodor Gábort, a 888.hu főszerkesztőjét egy hete megtámadó férfi, Dálnoki László interjút adott az Mno.hu-nak, amelyben kijelentette, már megbánta, hogy verbálisan és tettlegesen megtámadta G. Fodort.

Mint mondja: a sajtóban megjelent információknak a fele sem igaz, egyrészt a róla megjelent fotó nem őt ábrázolja, hanem a fia bokszedzőjét, akinek semmi köze nem volt az ügyhöz, másrészt nem Juhász Péter híve, és nem ünnepelt az eset után.

G. Fodor Gábor érkezik egy rendezvényre
Reviczky Zsolt / Népszabadság

Elmesélte, hogy Tamás nevű barátjával mentek az Eurocenterbe megnézni Andy Vajna kaszinóját, amikor meglátták G. Fodort egy nő társaságában. Dálnoki ordenáré stílusban odaszólt G. Fodornak, akire dühös volt amiatt, hogy Tóbiás feleségéről valótlanul azt állította, hogy pornózott. Elmesélése szerint ezt mondta G. Fodornak: „mi van, te kis b...i, hogy mersz ilyeneket írni? Mond az neked valamit, hogy Taigetosz? Téged oda kiraktak volna”, a kolléganőjére célozva pedig azt mondta: „Az Addams Familyben címszereplő lehetne smink nélkül.”

G. Fodor erre állítólag megvetően nézett rá és anyázott egyet, ekkor „osztotta ki” Dálnoki a tockost, ami szerinte egyáltalán nem volt erős ütés, de rögtön megbánta.

Dálnoki nem számított rá, hogy rendőrségi ügy lesz a dologból, viszont készen áll személyesen bocsánatot kérni G. Fodortól. 

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.