Meglátszott az Eb-szünnap a köztévé nézettségén

A labdarúgó-Európa-bajnokság szerdai szünnapján tragikusan alakult a köztévé nézettsége.

Míg a meccsnapokon az m1 rekordnézettsége, természetesen a mérkőzések alatt, áltépte a köztévés szinten álomhatárnak tekinthető egymilliót, addig az első szünnapon, szerdán a legnézettebb műsor, az esti fél nyolcas Híradó nézettsége a teljes lakosság körében nem érte el a 370 ezret. 

A Híradónak egyébként is egyre gyengébbek a nézettségi számai. Ebben természetesen benne van az is, hogy a tévénézők száma a nyári szezonban amúgy is visszaesik, ősszel, a politikai szezon alatt pedig emelkedik. 

A köztévén folyamatosan jól teljesít az On the Spot, Cseke Eszter és S. Takács András riportműsora, amely szerdán a második legnézettebb adás volt az m1-en. Az On the Spot a 18–49-es korosztályban pedig kiemelkedően jó nézettséget produkál, szerdán ebben a korosztályban csaknem százezren nézték. Ebben a korosztályban ez a köztévé talán legnépszerűbb műsora. 

Folyamatosan jónak mondható a déli Híradó nézettsége is, ami 300-400 ezer között hullámzik. Ezzel a déli Híradó majd minden nap 3. vagy 4. a köztévés nézettségi listán. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.