Megkímélték Deutschot az Index olvasói

Interjút adott Deutsch Tamás az Index olvasóinak. Az alkalmi és álneves riporterek nem dajcstomi ordenáré stílusában kérdeztek. A Fidesz EP-képviselője sokat poénkodhatott, és cselesen kikerülte, amikor arról faggatták, fogyaszt-e tudatmódosító szereket.

- Sokat olvasok, ez bizony módosítja a tudatomat. A rosé borok a kedvenceim, Takler mester nedűire esküszöm - így válaszolt Deutsch a droghasználatra vonatkozó, nagyon is profi kérdésre. Akinek amúgy megadatott a lehetőség arra, hogy komoly kérdésekre is lazán felelgessen. 

Amikor például egykori hőstettére, a Vencel-téri áristomba kerülésre terelődött a szó, a Twitter szájhőse elsüthette poénját: ürgebőrbe varrva ugrott be a rabomobilba két cseh lány után. Ugyanezt a módszert követve viccelhette el azt a kérdést, melyben elvileg konfrontálódnia kellett volna. Ezúttal is kiderült: Deutsch Tamást nem lehet ilyenre kényszeríteni.

"Hogyan viszonyul a KDNP, illetve a Fidesz konzervatívabb szárnya az ön magánéletéhez? Hiszen, ismerjük be, az nem egészen felel meg a konzervatív elveknek. Okozott-e ez eddig bármilyen konfliktust?" - kérdezte az N.R. nevű olvasó.

- Politikai családom tagjai nem foglalkoznak a magánéletemmel - felelte Deutsch. - Nem dolguk, miért is tennék? Az Ön kérdésével a bulvársajtó foglalatoskodik, őket meg nem kérdeztem.

A politikussal készült teljes interjú itt olvasható.

Deutsch Tamás: Itt sajtó- és véleménynyilvánítási szabadság van
Deutsch Tamás: Itt sajtó- és véleménynyilvánítási szabadság van
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.