Megtartotta első ülését az Orbán-kormány

A megbeszélésről délután adnak hivatalos tájékoztatást a második Orbán-kabinet első kormányszóvivői tájékoztatóján, amelyet Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter, valamint Nagy Anna kormányszóvivő tart.

Megtartotta első hivatalos ülését az Orbán-kormány hétfőn 11 óra után a Parlament épületében. Az új kabinet Orbán Viktor parlamenti főemeleti dolgozószobája melletti Nándorfehérvári teremben tartotta ülését. A miniszterek a tanácskozás előtt az 1998 és 2002 között a kormányülések helyszíneként használt, ma az Országgyűlés gazdasági bizottságának üléstermeként funkcionáló helyiségben gyülekeztek, mert az eredeti forgatókönyv szerint ott tartották volna a első megbeszélésüket. Innen együtt voltak át a Nándorfehérvári terembe.

Az ülésen a kormányfő és a kormánytagok mellett jelen volt a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, Kovács Zoltán is. Hende Csaba honvédelmi miniszter érkezőben "Erőt, egészséget!" köszöntéssel üdvözölte a tanácskozás eredeti helyszíne előtt várakozó újságírókat.

A megbeszélésről délután adnak hivatalos tájékoztatást a második Orbán-kabinet első kormányszóvivői tájékoztatóján, amelyet Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter, valamint Nagy Anna kormányszóvivő tart majd, és ahol téma lesz a nap folyamán zajló kormányzati átadás-átvétel is.

 

A miniszterek érkeznek az első kormányülésre a parlamentben
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.