Megingott Balog és Fazekas bársonyszéke?

A Figyelő szerint Balog Zoltán és Fazekas Sándor már nem húzzák ki a kormányban a 2018-as választásokig. A sorsuk Orbán kezében van, aki informálisan már figyelmeztette őket.

Balog Zoltán és Fazekas Sándor pozíciója nem biztos a kormányban, a többiek jó eséllyel végigdolgozhatják a mostani kormányzati ciklust – írja a Figyelő

A lap a kabinet belső mozgásairól próbált tájékozódni a folyamatokra rálátó forrásainál, ez alapján rajzolódott ki a kép, hogy két tárcavezetőjét cserélheti le a ciklusból hátralévő időben Orbán Viktor, a többiek helyzete – az írás szerint – stabilabb. 

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője, Balog Zoltán az oktatás és az egészségügy miatt került szorult helyzetbe a miniszterelnök előtt. A Figyelő tudomása szerint a tárcavezetővel informálisan egy éve közölte Orbán, hogy sürgősen tegyen rendet a Klik háza táján. 

A lap azt írja: Fazekas Sándor agrárminiszter az Orbánhoz fűződő erős kapocs miatt maradhat még a posztján, pedig a kormánytól is sok kritika éri a vidékfejlesztési tárca támogatáselosztási mechanizmusát.

 

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.