Meghalt a riporter, aki a botrányos Juhász-interjú miatt hagyta ott a TV2-t

Pénteken munkavégzés közben váratlanul rosszul lett, majd nem sokkal később elhunyt az ATV csapatához hétfőn csatlakozó Szabó Tibor – erősítette meg a sajtóban megjelent gyászhírt a csatorna.
Szabó Tibor a TV2 Tényektől igazolt az ATV-hez, ahol hétfőn állt munkába. A riporter a Juhász Pétert lejáratni próbáló riport miatt hagyta ott a TV2-t még márciusban. Pénteken elsőként a Blikk írta meg, hogy Szabó Tibor rosszul lett a munkahelyén, mentőt hívtak hozzá, megpróbálták újraéleszteni, de a kórházban elhunyt.

„Emberi és szakmai hozzáállásával néhány nap alatt kivívta a közösség tiszteletét és szeretetét. Az ATV osztozik Tibor szeretteinek gyászában" – írja közleményében az ATV.

A Tényekből való távozása hátterében sajtóinformációk szerint az állt, hogy Szabó eredetileg nem akart részt venni Juhász Péter karaktergyilkosságában, de utasításba kapta. Mikor a riport miatt kipattant a botrány, Szabó Tibor nem akart többé közreműködni a TV2 híradójának munkájában, és azonnali hatállyal felmondott. 

 

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.