Bizonytalan, hogy mennyi lesz csütörtökön a vonatminimum

Nem született megállapodás a MÁV-társaságok képviselői és a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete között, bár közeledtek az álláspontok a hétfő délutáni tárgyalásokon. Egyelőre az április 30-i munkabeszüntetés alatt nyújtandó elégséges szolgáltatásról sincs nézetazonosság.

Közeledtek az álláspontok az április 30-ai vasutassztrájk idején nyújtandó még  elégséges szolgáltatásról a hétfő délutáni konzultáción a MÁV-START Zrt. és a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) között - közölte Halasi Zoltán, a MÁV-START-nál működő VDSZSZ vezetője az egyeztetés után.

Elmondta: a MÁV-START is és a szakszervezet is elmozdult korábbi ajánlatáról, a tárgyalást néhány részletkérdésről kedden  folytatják. Korábban a MÁV-START 466, a VDSZSZ 323 vonat  közlekedtetését javasolta.

Sigulinszki Tibor, a MÁV Zrt. szóvivője is megerősítette, hogy közeledtek az álláspontok a még elégséges szolgáltatásról. Kedden  ismét tárgyalnak az újabb ajánlatokról. A vasúttársaság továbbra is bízik abban, hogy a VDSZSZ eláll az április 30-ai sztrájktól a középiskolai ballagásra és a hosszú hétvégére tekintettel.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.