Tóbiás József az MSZP-frakció új vezetője

Egyhangúlag Tóbiás József pártelnököt választotta meg vezetőjének kétnapos évadnyitó ülésén a szocialisták parlamenti képviselőcsoportja. A politikus a tanácskozást követő gyöngyösi sajtótájékoztatón a devizahitelek forintosítását sürgette.
A korábbi frakcióvezető, Mesterházy Attila május 29-én mondott le posztjáról, azóta Tóbiás József volt a szocialista képviselőcsoport megbízott vezetője, akit a júliusi kongresszuson pártelnökké választottak. Most ő lett a frakcióvezető véglegesen is.

A kormány hagyja abba a devizahitelesek ügyében öt éve folytatott aktatologatást, égetően fontos a devizahitelek forintosítása – mondta Tóbiás József a Mátraházán tartott frakciótanácskozást követő sajtótájékoztatón, hozzátéve: már ősszel meg kell kezdeni a forintosítás törvényi előkészítését.

Az MSZP elnök-frakcióvezetője hozzátette, az "Orbán-Matolcsy páros" a legfőbb okozója a devizahitelesek ma meglévő problémájának, hiszen az a gazdaságpolitika, ami 2010-ről 2014-re "elgyengítette" a forintot, kudarcot szenvedett.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.