MDF: az SZDSZ nem szavazza meg Bajnai Gordont

A Magyar Demokrata Fórum szerint az SZDSZ nem szavazza meg Bajnai Gordont. Legújabb plakátján az SZDSZ ugyanis egy szakértői kormány mellett kampányol, amellyel azt üzeni: nem támogatja Bajnai Gordon miniszterelnökségét - írja közleményében a párt szóvivője.

Nehezen lehet ugyanis pártoktól független, szakértői miniszterelnöknek tekinteni egy olyan személyt -fogalmaz -, aki az MSZP kongresszusán a pártkórussal együtt énekli a magyar baloldal himnuszát: az Internacionálét. Nehezen érthető, tulajdonképpen mit is akarnak a szabad demokraták, hiszen miközben plakátkampányukban újra egy szakértői kormány felállítását javasolják, döntéshozó testületeik kiálltak Bajnai Gordon mellett. Felmerül a kérdés: van-e egyetlen egy szabad, demokrata szavazó, aki érti az SZDSZ plakátját? Van-e valaki, aki még érti, hogy mit is csinál, mit is akar tulajdonképpen az SZDSZ? Mert a magyar, demokrata szavazók nem értik.

Ami biztos:

Bajnai Gordon Gyurcsány Ferenc kormányának volt a tagja;

Bajnai Gordon miniszterként aktív részt vállalt az MSZP-SZDSZ koalíció politikájának végrehajtásában;

Bajnai Gordon mindig is baloldali nézeteket vallott;

Bajnai Gordon támogatásával párhuzamosan szakértői kormányért kampányolni kínos és érthetetlen - ér véget a közlemény, amelyet Kerék-Bárczy Szabolcs, szóvivőírt alá.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.