Matolcsy, a szórakoztatóipari miniszter - NolBlog

Matolcsy miniszternek lényegében már csak egy menedzserre és egy fasza Facebook-oldalra van szüksége, aztán mehet haknizni vidéki kultúrházakba és fővárosi romkocsmákba.

A kis magyar skacok fenekén piros pont van, mondták japán tudósok Matolcsy Györgynek. Egyelőre a lapok még nem a mozaikrovatban tálalják turnéját, hanem a politikaszekcióban, de ez alighanem csak átmeneti üzemzavar - írja blogjában Pető Péter, lapunk újságírója. 

Mint írja, nyilván szörnyülködhetnénk azon, hogy egy láthatóan valóságmentes dimenzióban közlekedő politikusra bízták az összes pénzünket, aki következetesen tagadja, hogy a számoknak van szerepe a matematikában, de sokkal biztonságosabb és megnyugtatóbb nevetni a produkción.

Főként, mert lényegében már csak egy menedzserre és egy fasza Facebook-oldalra van szüksége, aztán mehet haknizni vidéki kultúrházakba és fővárosi romkocsmákba egyaránt, ha a Kőhalmi és a Kissádám nem ér rá. Akár a globális szórakoztatóiparban is megragadhat, ami a Farkasjancsi és az Albert Flórián óta lényegében egyetlen magyarnak sem sikerült. (Már ha az Oscar-díjas pornósztárjainkat nem számítjuk.)

A teljes blobjegyzés itt olvasható.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.