Második Sukoró Debrecenben?

Helyi vállalkozók kaszinókat építenének a cívisvárosban. Ehhez a fideszes többségű városi közgyűlésnek is lesz egy-két szava: az a kérdés, hogy a remélt bevétel felülírja-e az elveket.

Ezer játékhelyes kaszinót szeretnének beindítani Debrecen belvárosában helyi vállalkozók, sőt a cívisváros külterületén lévő fancsikai tavaknál is építenének egyet. A Hajdú-bihari Napló értesülései szerint a befektetők kínai üzletemberekkel is tárgyalnak a több milliárd forintba kerülő létesítmények beindításáról, s azt remélik, hogy a kaszinók révén föllendül Debrecen idegenforgalma.

Az ügy pikantériája, hogy az úgynevezett Sukoró-ügy kapcsán a Fidesz világossá tette, hogy értékrendjével nem fér össze kaszinó létesítése. A lap szerint a város fideszes többségű közgyűlése jövő héten csütörtökön tárgyalja az előterjesztést, amelynek lényege, hogy a képviselők hozzájárulnak-e a kaszinók létesítéséhez vagy sem. Ha valóban a közgyűlés elé kerül az ügy, akkor a valódi kérdés az lesz: a remélt bevétel felülírja-e az elveket.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.