Maksa poént csinált a nemi erőszakból, de ez szerinte csak „becsúszott” most

„Kétszáz magányos nő várakozik napok óta az ELTE jogi kar környékén megerőszakolásban reménykedve" – egyik hírének „szóhasználata” miatt kér ismét elnézést mindenkitől, „azon belül is” a Hír TV-től közösségi oldalán Maksa Zoltán humorista.

„Mindenkitől szeretnék elnézést kérni a Hír Tv-ben elhangzott egyik hírem szóhasználata miatt!” – írja legújabb Facebook-bejegyzésében a humorista. A „szóhasználat” egy nehezen félreérthető mondat, ugyanis Maksa így fogalmazott a Hír Tv műsorában: „Kétszáz magányos nő várakozik napok óta az ELTE jogi kar környékén megerőszakolásban reménykedve."

A Nőkért Egyesület beadványt juttatott el a médiahatóságnak, mert szerintük az ízléstelen poén több pontban sérti a médiatörvényt is.

Maksa most azzal magyarázkodik: „Idén nyáron lesz 33 éve, hogy hetente többször is kiállok néha több száz ember elé, mindig a maksimumra törekedtem, ez a fogalmazási hiba most becsúszott, mélyen megkövetek mindenkit, akit ezzel megbántottam!" Hozzáteszi: „Tiszteletteljes főhajtással sok mosolyra okot adó napot kívánok az országnak!”

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.