Majális Terézvárosban

Május 14-16. között rendezik meg a Terézvárosi Majálist a Király utca és a Nagymező utca sarkán. A teljesen ingyenes programsorozat házigazdája Rácz Kati énekesnő és Albert Péter színész lesz.

Jövő hétvégén, azaz május 14-16. között rendezi meg a VI. kerület a Terézvárosi Majálist a Templom téren, a Király utca és a Nagymező utca sarkán. A teljesen ingyenes programsorozatban nemzetiségek, iskolák, óvodák, neves előadók, zenekarok szórakoztatják a közönséget. A Majális házigazdája Rácz Kati énekesnő és Albert Péter színész lesz.

Saját programjaival a kerület több intézménye is bekapcsolódik a majálisba, köztük az Avilai Nagy Szent Teréz Plébániatemplom (Pethő Sándor utca 2.), az E10, azaz az Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér (Eötvös utca 10.), a Játékvár Óvoda (Lendvay utca 24.), valamint a Tűzraktér Független Kulturális Központ (Hegedű utca 3.). A teljes program megtekinthető a www.terma.hu honlapon.

Mindhárom nap állandó programja lesz a Tenkes kapitánya Fesztiválváros, ahol kézművesek vására mellett lacikonyha működik, továbbá kenyérlángost, rétest és borkülönlegességeket kínálnak. Május 15-16-án a pedig a Terézvárosi Családsegítő Szolgálat kézműves foglalkozásokkal, a Nők Terézvárosért Egyesület pedig gyermekeknek szóló programokkal várja a vendégeket.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.