Magyar Termék nagydíjat kapott a közmédia több műsora

Elnyerte a Magyar Termék Nagydíj Tanúsító Védjegy használati jogát a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) több műsora, a díjakat kedden adta át a Parlamentben Kara Ákos, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkára és Keszthelyi Nikoletta fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkár.

Elismerésben részesült az MTVA Nemzetiségi, Külhoni és Kiemelt Projektek főszerkesztősége Jónak lenni jó! című jótékonysági kampány- és egész napos műsorfolyama, az MTVA Oxigén című környezetvédelmi rádiós műsora. A Film-Art Stúdió Kft. által készített Magyar Krónika heti kulturális magazinműsor is elnyerte a Magyar Termék Nagydíj Tanúsító Védjegy használati jogát.

Az Oxigén elismerését Barna Bence, a WMA Média Kft. ügyvezetője, a Jónak lenni jó! műsor díját Siklósi Beatrix, a nemzetiségi, külhoni és kiemelt projektek főszerkesztője vette át.

A Magyar Krónika című heti kulturális magazinműsor elismerését Csőre Gábor színművész, a magazin műsorvezetője vette át.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.