Magyar: nem fogjuk Bokrossal egymás torkát átharapni

„Bokros Lajos a vetélytársam, de mi nem fogjuk egymás torkát átharapni” – mondta el a 168 Óra Rádió műsorában dr. Magyar György ügyvéd, aki függetlenként indul a főpolgármesteri posztért, de a MoMa is támogatja, annak ellenére hogy ők saját jelöltként Bokros Lajost indítják.

„Ennek a fővárosnak nem ártana, ha lenne egy tapasztalt jogásza, aki a városlakók érdekeit tudja képviselni, ha kell, a jog eszközeit is igénybe véve. Másrészt kell egy olyan közgazdász is, aki lát a pályán, és meg tudja mondani, mire, milyen forrásból lehet költeni” – mondta dr. Magyar György.

„Bokros és Magyar kötelékben repül, támogatjuk egymást. A két szakember ki tudja egymást egészíteni” – tette hozzá az ügyvéd. Ezt szerinte így látják az ő szimpatizánsai és Bokros Lajos támogatói is. „Mind a ketten azon az állásponton vagyunk, hogy ha bármelyikünk helyzetbe kerül, számít a másik szakértelmére” – mondta dr. Magyar György.

Magyar szerint a demokratikus pártok jelöltjei részéről józan belátásra és összefogásra lenne szükség. Erről kezdeményezett is párbeszédet, ám szerinte mindenki a másiktól várja, hogy megkeresi, hogy visszalép. Úgy látja: annak semmi értelme, hogy minden ellenzéki jelölt elhozza a maga 6-7 százalékát. „Ha kell, az utolsó percig talpon maradok, de ha kell, az utolsó perc előtt visszalépek” – mondta

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.