LMP: Gerstmár Ferenc a kormány által magukra hagyott emberek jelöltje

Gerstmár Ferenc a kormány által magukra hagyott emberek jelöltje a veszprémi időközi országgyűlési választáson - mondta Szél Bernadett, az LMP társelnöke szombati sajtótájékoztatóján.

Az LMP társelnöke szerint két választást tartanak egyszerre Veszprémben, az egyik küzdelem az oligarchák és az elitcsoportok között folyik, a másik viszont Veszprémről szól. Szél Bernadett veszprémi sajtótájékoztatóján kijelentette: az LMP az utóbbi küzdelemben fog helytállni, Gerstmár Ferenc a kormány által magukra hagyott emberek, és nem "a régi-új uraságok", szupergazdagok jelöltje. Az LMP társelnöke úgy fogalmazott: "az önkényeskedő és urizáló kormányt meg lehet törni, most arra kell rákényszeríteni, hogy többé ne mehessen szembe az emberek akaratával."

Erre - mondta -, nem jó egy újabb fideszes képviselő a parlamentben, de nem jó egy olyan jelölt sem, aki szintén a gazdagok érdekeit nézi. "Aki az egykulcsos adó barátja és akár az utakat is privatizálná, az hosszú távon is hagyná leszakadni a középrétegeket és az út szélén hagyná a nincsteleneket" - jegyezte meg Szél Bernadett.

Az LMP hiteles, megbízható és tiszta erő - monsta Gerstmár Ferenc, az LMP veszprémi képviselőjelöltje. Öt dolgot ígért a választókerületben élőknek: azok szószólója lesz, akik tisztességes munkával akarnak egyről a kettőre jutni, kiáll az egyetem és a térség oktatási intézményei mellett, a paksi bővítés helyett a lakások energiatakarékossági felújításait fogja szorgalmazni, minden követ megmozgat a helyi kis- és középvállalkozásokért, valamint üldözni fogja a korrupciót.

Veszprém megye 1-es számú egyéni választókerületében február 22-én tartanak időközi országgyűlési választást az európai uniós biztossá kinevezett Navracsics Tibor lemondása miatt. Az időközi voksolás 25 település választópolgárait érinti: szavazhatnak Bakonynána, Bánd, Csehbánya, Csetény, Dudar, Eplény, Hajmáskér, Hárskút, Herend, Jásd, Királyszentistván, Kislőd, Lókút, Márkó, Nemesvámos, Olaszfalu, Öskü, Sóly, Szápár, Szentgál, Tés, Úrkút, Városlőd, Veszprém és Vilonya választói

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.