Lezsák megnézte a nagy törzsi gyűlés előkészületeit

Lezsák Sándor a parlament alelnökeként megtekintette a "nagy magyar törzsi gyűlés" előkészületeit. Egy jurtában megbeszélte a magas rangú külföldi vendégek parlamenti fogadását is.

Lezsák Sándor, a Magyar Országgyűlés alelnöke lett a Kurultaj fővédnöke. Lezsák, aki a térség országgyűlési képviselője is egyben, szerdán Bugacra látogatott, hogy szemügyre vegye Magyarország legnagyobb hagyományőrző rendezvényének előkészületeit - adta hírül a Kis-kunság című helyi újság internetes kiadása.

A lap beszámolója szerint az Országgyűlés alelnöke Szabó Lászlóval, Bugac polgármesterével és Solymosi Bertolddal a rendezvény egyik szervezőjével együtt tekintette meg "a nagy magyar törzsi gyűlés" előkészületeit. A szervezők tájékoztatták Lezsák Sándort a munkafolyamatok ütemtervéről és bemutatták a leendő programok színhelyeit.

Az újság cikke szerint a közben eleredt eső miatt a megbeszélés egy jurtában folytatódott a Kurultaj végső programjának összeállításáról és a "magas rangú külföldi vendégek" parlamenti fogadásáról. Ezt az a kép is bizonyítja, amikor Lezsák a jurta előtt telefonál.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.