Lex Hunvald és a polgármester 120 milliós autóflottája

Összesen 120 milliónál is többet ér Hunvald György február óta előzetesben lévő erzsébetvárosi polgármester autóflottája, amelyből hat kocsit helyezett zár alá a bíróság. A kocsik között van több Jaguar, egy 35 milliót érő Mustang és egy Trabant is. A Parlament a héten tárgyalja a lex Hunvaldot.

Hunvald György, Erzsébetváros előzetes letartóztatásban lévő szocialista polgármestere 120,5 millió forint értékű személygépkocsival rendelkezik, és eddig a bíróság hat gépkocsit helyezett zár alá - írja a Magyar Hírlap a hétfői számában.

A lap közlése szerint a gépkocsik között van egy Lincoln Navigator, amely a Hunvald család résztulajdonában lévő repülőgép utasait fuvarozza. Hunvald György - a lap szerint - a Jaguárokért is "bolondult": az elmúlt években négy volt belőlük, jelenleg három van.

A Magyar Hírlap meglepőnek tartja, hogy a "flottában" egy 1978-80-as évjáratú Trabant is van. A gépkocsik közül a legértékesebb a 35 millió forintot érő Mustang Eleanor.

A Parlament a héten tárgyalja a lex Hunvaldot - emlékeztet az Index, a hírportál szerint a szocialisták által jegyzett törvénymódosítás alapján ha valaki előzetes letartóztatásban van, az azt jelenti, hogy "elháríthatatlan ok miatt nem tud megjelenni a munkahelyén", csak ezért nem rúghatják ki az állásából, de az új szabályozás szerint az előzetes letartóztatás idejére "díjazás nem jár".

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.