Lerángatnák Orbán Viktort a földre

Az LMP Orbán Viktor február 7-i évértékelő beszédének ideje alatt az emberekkel akarja értékeltetni az elmúlt esztendőt. Aktivistáik legalább hat helyszínre települnek ki az országban, s náluk bárki élő videoüzenetben mondhatja el véleményét a 2011-es évről. Az LMP célja az, hogy „lerángassuk Orbán Viktort a földre, megmutassuk neki az emberek hangján, hogy mi is a magyar valóság.”

A párt szóvivője, Vágó Gábor közölte, arra kérnek mindenkit, hogy miközben Orbán Viktor értékeli az országot, az „ország értékelje Orbán Viktort”.

Vágó Gábor szavai szerint a kormányfő az évértékelések során általában „vágyálmait, rémképeit vetíti ki”, az LMP viszont arra tesz kísérletet, hogy „lerángassuk Orbán Viktort a földre, megmutassuk neki az emberek hangján, hogy mi is a magyar valóság jelenleg”.

Egy kérdésre válaszolva elmondta, hogy még nem pontosították teljesen a helyszíneket, de eddig Budapestről, Egerből, Kecskemétről, Szegedről és Ináncsról kaptak visszajelzést, hogy ezeken a településeken helyi szimpatizánsaik megszervezik az élő bejelentkezéseket.

Hozzátette, várják olyan személyek jelentkezését is, akik saját eszközeikkel megoldják, hogy a településükön élők elmondhassák a véleményüket.

Kitért arra is, hogy akik korábban veszik fel az üzeneteiket, azok elküldhetik nekik az évértékeléseket és az LMP a videókat összegyűjti egy külön erre a célra létrehozott honlapon.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.